https://www.missingone.com">Missingone

The rythm, soul & rock coverband

silvia sabine nico aart tijn petra arie dick arjan

Missing One is een tienkoppige swingende coverband en speelt al 35 jaar lekkere pop en soul classics, met wat uitstapjes naar rock en ballads. Wij zijn tussen 40 en 60 jaar oud en repeteren elke week (meestal woensdag of donderdag) in Den Bosch.

Door te klikken op onderstaande silhouetten kun je zien wie we zijn én op SETLIST welke nummers we spelen. Kun je je vinden in onze muziek, kom dan een keer naar een repetitie om wat te (laten) horen!

Ga naar CONTACT en stuur ons een bericht!

Omdat er met een tienkoppige band altijd wel iemand NIET is op de repetitie, werd de naam Always Missing One bedacht, maar al snel werd dit ingekort tot Missing One.

dick silvia sabine nico Arie Petra Peter

Klik op één van bovenstaande silhouetten van de bandleden voor meer info over dit bandlid.

Tijdens een optreden zullen we er natuurlijk allemaal zijn. Hebben we dan een extra groot podium nodig? Ach, het is natuurlijk mooi als we lekker de ruimte hebben zoals op de foto hieronder.

Maar eigenlijk speelt Missing One overal waar het gezellig is, ook als we daarvoor wat dichter bij elkaar moeten kruipen!

Hoe is het allemaal begonnen?

In 1989 hadden ze voor het eindexamenfeest van de HTS in Den Bosch muziek nodig. Er werd snel even een band bij elkaar gezocht onder de eindexamenkandidaten, waaronder Aart (gitaar), Arjan (bas), Dick (gitaar) en Nico (trombone). Ze noemden zich ‘The Rolling Bones, het succes die avond was ongekend. Het was heel erg leuk om samen muziek te maken, dus ze bleven ook na dit optreden bij elkaar.

Er werd fanatiek gerepeteerd, wat leidde tot het 2e optreden op 25 mei 1991, onder de naam ‘Catholic Schoolgirls In Trouble’. Begin 1992 kwam Petra (zang) erbij en 2 jaar later volgde Silvia (sax). Omdat ze vaak werden gebeld met de vraag “Zijn jullie een meidenband?”, besloten ze de naam compleet te veranderen. Omdat er elke repetitie wel iemand níet was, werd de naam van de band ‘Missing One’.

In de loop van de tijd zijn er nog meer wisselingen in bandleden bijgekomen maar het motto blijft hetzelfde: samen lekkere muziek maken en met het publiek een feestje bouwen.  Van kleine kroegjes tot grote volle zalen,van bruiloft tot personeelsfeest, van galafeest tot benefietconcert; Missing One heeft ze de afgelopen jaren allemaal meegemaakt.