https://www.missingone.com">Missingone

The rythm, soul & rock coverband

silvia sabine nico aart tijn petra arie dick arjan

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de optredens van Missing One?  Kijk dan regelmatig op onze facebook pagina of laat daar een bericht achter: link.

 

AGENDA 2023

2 september 2023 mogen we optreden in Café Station Zuid, Erasmusstraat 9, 5216 HM ‘s-Hertogenbosch, hou deze datum alvast vrij, want de overige data die we dit najaar hebben staan, zijn allemaal besloten feesten.

16 september 2023 optreden in Sleeuwijk.

23 september 2023 besloten feest in Vught

21 oktober 2023 besloten feest in Genderen

En wat hebben we alweer leuke optredens gehad dit voorjaar:

 

We blikken ook nog heel even terug op 2022:

Op 27 april was ons eerste optreden met nieuwe drummer Arie. Dat was een heerlijk optreden, zie YouTube link vanaf ~35 minuten arriveert hij op het plein waar wij aan het spelen waren.

10 juni waren we in Genderen samen met gast muzikanten uit dat dorp

Op 1 oktober hadden we een zeer gezellig (besloten) feest in Rosmalen

Maandag 24 oktober hebben we met pijn in ons hart afscheid genomen van Aart. Onze gitaarvriend van het eerste uur, al vanaf 1989.

Lieve Aart, we gaan je zo ontzettend missen! 😥

🎶 You’ve got a friend…

19 NOVEMBER waren we van plan om op te gaan treden met onze nestor en gitarist Aart. Helaas is de werkelijkheid anders en moet de wereld, en MO dus ook, verder zonder onze lieve vriend Aart. We hadden in overleg met Aart’s zus besloten om de avond toch door laten gaan, om een toast uit te brengen ter nagedachtenis van onze zeer dierbare Aart. Het was mooi om samen te genieten van de muziek, waar ook Aart 33 jaar lang van heeft genoten.

3 DECEMBER was het laatste optreden voor 2022 op de Peelsessie in Boekel!

 

 

 
Wil je alvast een beetje in de juiste stemming komen? Ga dan naar de pagina met onze setlist. Daarop vind je fragmentjes (en filmpjes) van onze vorige optredens.
 
 

….