https://www.missingone.com">Missingone

The rythm, soul & rock coverband

silvia sabine nico aart tijn petra arie dick arjan

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de optredens van Missing One?  Kijk dan regelmatig op onze facebook pagina of laat daar een bericht achter: link.

 

AGENDA 2023

Donderdag 27 april 2023 vorig jaar was het ons eerste optreden sinds lange tijd en het was goed bevallen. En ook dit jaar mogen we weer optreden in ’s Hertogenbosch tijdens Koningsdag en wel om 18:00 wederom op het Kerkplein.

Zin in!!!

Op zaterdag 13 mei 2023 spelen we op een besloten feest voor vrijwilligers in Vught.

Vrijdag 26 mei 2023 mogen we optreden op het Tune Out Event in De Elzenburg in Vught, hou die datum alvast vrij!

Mocht je die vrijdag niet kunnen, dan mogen we in datzelfde weekend op zaterdag 27 mei 2023 om 15:00 ook nog optreden tijdens Jazz in Duke town, adres plein Noord Brabants museum in ’s Hertogenbosch.

Alle optredens in het voorjaar op een rijtje in de CONCERT AGENDA:

 

2 september 2023 mogen we optreden in CafĂ© Station Zuid, Erasmusstraat 9, 5216 HM ‘s-Hertogenbosch, hou ook deze datum alvast vrij.

16 september 2023 optreden in Sleeuwijk.

23 september 2023 besloten feest in Vught

21 oktober 2023 besloten feest in Genderen

 

 

We blikken nog heel even terug op 2022:

Op 27 april was ons eerste optreden met nieuwe drummer Arie. Dat was een heerlijk optreden, zie YouTube link vanaf ~35 minuten arriveert hij op het plein waar wij aan het spelen waren.

10 juni waren we in Genderen samen met gast muzikanten uit dat dorp

Op 1 oktober hadden we een zeer gezellig (besloten) feest in Rosmalen

Maandag 24 oktober hebben we met pijn in ons hart afscheid genomen van Aart. Onze gitaarvriend van het eerste uur, al vanaf 1989.

Lieve Aart, we gaan je zo ontzettend missen! 😥

🎶 You’ve got a friend…

19 NOVEMBER waren we van plan om op te gaan treden met onze nestor en gitarist Aart. Helaas is de werkelijkheid anders en moet de wereld, en MO dus ook, verder zonder onze lieve vriend Aart. We hadden in overleg met Aart’s zus besloten om de avond toch door laten gaan, om een toast uit te brengen ter nagedachtenis van onze zeer dierbare Aart. Het was mooi om samen te genieten van de muziek, waar ook Aart 33 jaar lang van heeft genoten.

3 DECEMBER was het laatste optreden voor 2022 op de Peelsessie in Boekel!

 

 

 
Wil je alvast een beetje in de juiste stemming komen? Ga dan naar de pagina met onze setlist. Daarop vind je fragmentjes (en filmpjes) van onze vorige optredens.
 
 

….