https://www.missingone.com">Missingone

The rythm, soul & rock coverband

silvia gerard nico aart tijn petra arie dick arjan

Sabine

Als 9 jarig meisje mocht Sabine proberen om geluid uit een bugel te krijgen en ze was meteen verkocht. Ze wilde muziek gaan maken en dan natuurlijk bij de plaatselijke fanfare T.O.G. in Engelen, want daar leerde al haar vriendjes en vriendinnetjes een instrument bespelen. Ze had er een heerlijke tijd.
In haar pubertijd begon ze met wat andere jeugd samen een carnavalsclubje ‘Jong Telent’ en ze speelden de longen uit hun lijf tijdens carnaval. Ondertussen had Sabine er ook een trompet bij gekocht. Na een aantal jaren had ze zin in muziek met nog meer swing, Sabine speelde mee met verschillende producties waaronder d’n Blauwen Aovond en kwam uiteindelijk terecht bij ‘BBSWING more than Music’. En dat was het zeker; een groot swingorkest waarmee ze 10 jaar heerlijke muziek heeft mogen maken.
En dan … beslist ze te stoppen met muziek maken … ivm haar baan … maar ze komt er vrij snel achter dat een leven zonder muziek maken niets voor haar is en ze heeft behoefte aan enthousiaste band, een kleinere club met intiemere optredens … bv in een kroeg en lekker plezier maken dicht bij het publiek. En toen kwam op het juiste moment voor Sabine de band Missing One voorbij … ze is op deze boot gestapt en hoopt een geweldige tijd te beleven met dit clubje, maar eerst moet ze aan de bak om het rare notatiesysteem van de blazers nog onder de knie te krijgen … 😉

Kom gerust een keer naar ons luisteren, dan kun je meteen horen of het Sabine gelukt is …