https://www.missingone.com">Missingone

The rythm, soul & rock coverband

silvia gerard nico aart tijn petra arie dick arjan

Gérard

Retteketet daar heb je Gérard, met zijn trompet.
Het ’trompetvirus’ dat zijn vader hem ooit heeft doorgegeven, lijkt ongeneeslijk te zijn. Al zolang als hij zich kan herinneren (da’s tegenwoordig niet zo heel lang meer) speelt hij al trompet.

Als klein ventje leerde hij zijn eerste noten op de muziekschool, later toen hij wat groter werd mocht hij bij ‘de grote’ Harmonie Concordia in zijn woonplaats Reusel. Daar ging de lol er al snel vanaf, want wat moet zo’n ukkie met klassieke muziek? Hij stapte over naar een amusementsorkest en werden er vervolgens menig feestjes en partijtjes opgeluisterd. Heel de avond trompet was niet te doen dus de trompet werd verruild voor een basgitaar, met af en toe nog trompetgeschal en zelfs saxofoon getoeter er tussendoor.
Toen er in de familie kleine kinderen werden geboren, kwam er een einde aan die muzikale periode en werd het bijna 19 jaar stil…
Maar, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds 2014 blaast Gérard weer vrolijk mee in diverse gevarieerde muzikale gezelschappen.
Sinds begin 2023 probeert hij zo min mogelijk de ‘missende One’ te zijn.
Kom gerust eens luisteren, maar wees gewaarschuwd: ga niet pal voor zijn trompetje staan, dat is niet goed voor de trommelvliezen! 😉🎺